Wij zijn dé specialist op het gebied liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties - Liftintermediair Wij zijn dé specialist op het gebied liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties - Liftintermediair

Dé technisch- en financieel specialist van liften, roltrappen en gevel-onderhoudsinstallaties.


Bekijk wat we doen
nominatielabel
Logo Liftintermediair

Liftintermediair geeft gespecialiseerd advies over liften, roltrappen, gevelliften en automatische deuren. Liftintermediair loodst u met kennis van zaken naar een betere grip op het beheer. In samenspraak met de lifteigenaar, keuringsinstelling en liftbedrijf komen wij tot de beste regie-oplossing tegen reële kosten.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Een opdracht aan Liftintermediair, wat betekent dat?

Uw opdracht is ons wat waard

Het verkrijgen van een opdracht en het aangaan van een relatie gaat niet vanzelf. Wij willen eerst goed luisteren naar uw vraagstuk. Alleen wanneer we geloven dat wij daar een gepaste aanpak voor hebben, zullen we een passend voorstel doen, met andere woorden: wij beginnen éérst met goed luisteren.

Overtuigd de beste

Door referenties en onze presentatie over- tuigen wij u ervan dat wij u het beste kunnen bijstaan in uw liftgerelateerde vraagstukken. Wij doen er als 9+ organisatie alles aan om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Ons doel: U bent zo tevreden, dat u ons voorstelt in uw netwerk.

Referenties

Graag verstrekken wij contactgegevens van referenties, zodat u zich van bovenstaande kunt vergewissen. Mogen wij van u vragen om gegevens van andere opdachtnemers? Dan kunnen we navragen of u een fijne opdrachtgever bent. Ons doel: De samenwerking maakt dat wij met plezier ons werk doen.

Wij werken voor

Bekijk alles

Laatste nieuws

Als liftadviesbureau van Nederland, hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd. Kennis die wij graag delen met u en inzetten om u optimaal te adviseren, te begeleiden en te ontzorgen op liftgebied. Of het nou gaat over beheer, projectbegeleiding of advies op maat.

Liftintermediair Vrijwilligersdag 2016 – Met de hulp-boeren van Zorgboerderij “Nuje Caris” naar de GaiaZoo. - Liftintermediair
Liftbeheer 2.0; Liftmanager® vanaf 2017 - Liftintermediair
Uit de praktijk: Kan het ook voor minder? - Liftintermediair

Quotes

"Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Liftintermediair en beoordelen die met een 8,8"

Hogeschool Zuyd

Bekijk referentie

"Liftintermediair vormt een absolute meerwaarde, zowel voor liftmoderniseringen als voor het liftenbeheer"

Wooninvest

Bekijk referentie

"Veel van onze klanten beschikken over dure liften. We hebben er alle vertrouwen in dat Liftintermediair toegevoegde waarde kan leveren."

Hans Bol
Directeur - Dyade