085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Voetbal verbindt ondernemers

Liftintermediair en Wittebrug stellen ADO Skybox beschikbaar aan AFAS

De afgelopen week is AZ veel in het nieuws geweest door het instorten van een gedeelte van het dak van het AFAS Stadion. De afgelopen wedstrijden heeft AZ daardoor gespeeld in het Cars Jeans stadion van ADO Den Haag.

Afgelopen zondag mochten wij AFAS met haar relaties welkom heten in onze businessunit in het stadion van ADO Den Haag. Het was super om te zien hoe AZ de eigen sfeer vanuit Alkmaar mee heeft meegenomen naar Den Haag. Waar wij zaterdagavond nog naar een ADO wedstrijd zaten te kijken in onze groen gele businessunit kleurde zondagmiddag AZ onze unit rood met de geheel eigen AZ sfeer.  De ADO shirts die bij ons aan de muur hangen waren vervangen door AZ shirts, de AZ sjaals hingen over de stoelen en de AZ ballen rolden door de unit.

Wij zijn blij dat Liftintermediair en Wittebrug op deze wijze een steentje konden bijdragen aan het feit dat AFAS gewoon haar klanten kon ontvangen in hun (eigen) businessunit. Natuurlijk hopen wij dat er weer spoedig gevoetbald kan worden in het AFAS Stadion maar mocht dit niet lukken dan is AFAS van harte welkom om gebruik te maken van onze businessunit.

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67