085 - 877 94 67 Offerte

Conditiemeting liften met MJOB

Wat is de technische staat van uw liftinstallatie?

Als lifteigenaar wilt u de kosten voor uw liften beheersbaar houden en niet voor verrassingen komen te staan. Daarvoor moet u beschikken over een gedegen meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB), zodat u precies weet wanneer welke vervangingen er moeten worden gedaan. Heeft u een MJOB ontvangen van uw liftbedrijf, maar vraagt u zich af of deze wel reëel is?

Objectief oordeel over de staat van uw liftinstallatie

Met een conditiemeting door één van onze ervaren inspecteurs krijgt u een objectief oordeel over  de staat van uw liftinstallatie. Daarna kunnen wij u precies vertellen waar eventueel wijzigingen in de MJOB kunnen worden doorgevoerd. De conditiemeting kunt u ook gebruiken om toekomstige investeringen vast te stellen of bij het aangaan van een prestatieonderhoudscontract.

‘Kostenbesparing door onze conditiemeting.’

Wat houdt een conditiemeting in?

Wij beoordelen de staat van de componenten en inventariseren administratieve en norm-technische zaken. U ontvangt daarvan een digitaal rapport op maat met fotomateriaal. De resultaten van het onderzoek en de rapportage kunnen wij ook mondeling met u bespreken. Wilt u weten hoe uw liften ervoor staan?

Vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67