085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Even voorstellen!

Manon Michiels is nieuw bij Liftintermediair. Daarom is een voorstelronde wel op zijn plaats voor deze Limburgse dame. Een paar vragen, mét antwoord natuurlijk!

Onwennige start door het virus

Ik ben sinds begin maart in dienst bij dit leuke bedrijf. Ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat de start nogal anders was dan vooraf verwacht. Door corona zijn de fysieke contactmomenten met klanten en collega’s beperkt gebleven. Het was in het begin even wennen, maar dat is gelukkig allemaal goed gekomen.

Informele werksfeer waarin iedereen voor je klaarstaat

Ik kom uit een groot bedrijf met bijna 600 man in dienst. Hoe anders is het om hier in dienst te zijn. Met een klein team is het contact veel nauwer. Ik kan aan iedereen mijn vragen kwijt, ze staan namelijk allemaal voor je klaar! Bij Liftintermediair is dat heel gewoon.

Afwisseling maakt het heel fijn werken

Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling tussen mijn taken. Zo kan ik op locatie werken door mee te helpen bij inspecties, maar ben ik bij klanten op kantoor te vinden en kan ik zelfs (al is dat geen grote luxe meer tegenwoordig) thuis mijn taken uitvoeren. En het fijnste binnen mijn takenpakket: het sociale aspect. Je komt met iedereen in contact!

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67