085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Woningcorporatie Heemwonen wint Safety Award 2018 van Liftinstituut

Heemwonen voert top aan bij landelijke liftkeuring

HEEMwonen uit Kerkrade won voor het eerst de Safety Award 2018. De woningcorporatie heeft 144 liften in eigendom en sinds 2011 voert Liftintermediair het liftadvies uit. Dit varieert van conditiemetingen en het opstellen MJOB’s tot projectbegeleidingen, aanbestedingen onderhoud en periodieke gesprekken met onderhoudspartijen.

Ook A.S. Lifttechniek wint award

Afgelopen jaren bracht Liftintermediair het aantal onderhoudsbedrijven bij HEEMwonen terug van vijf naar drie in 2016. Vanaf 2018 ligt voor vijf jaar het onderhoud bij de twee best presterende bedrijven middels een Prestatie Onderhoudscontract inclusief alle MJOB werkzaamheden: 2/3 wordt uitgevoerd door A.S. Lifttechniek en 1/3 deel ligt bij een andere onderhoudspartij. Een goede keuze, want ook A.S. Lifttechniek won – voor de derde keer op rij – de Safety Award 2018 voor onderhoudsbedrijven.

Keuringsaspecten

Opgenomen in de door Liftintermediair opgestelde prestatie onderhoudscontracten:

  • Keuringspunten dienen direct te worden opgelost
  • Herkeuringspunten leveren een ‘waarschuwing’ op voor het betreffende liftonderhoudsbedrijf
  • Afkeur van liften is een absolute ‘no-go’

A.S. Lifttechniek is voor ons al 10 jaar een betrouwbare onderhoudspartij en bevelen wij regelmatig aan bij onze klanten in Limburg. Dit onderhoudsbedrijf levert bovengemiddelde service en werkt goed samen met Liftintermediair, onze klanten en andere liftonderhoudspartijen.

Safety Awards 2018

Jaarlijks kent het Liftinstituut de veiligheidsaward toe aan een beheerder of eigenaar van liftinstallaties, waarbij de minste tekortkomingen zijn geconstateerd tijdens de landelijke keuring. Bij de onderhoudsbedrijven werd gelet op onder andere het minst aantal afgekeurde liftinstallaties en het aantal goedkeuringen zonder enige opmerkingen.

Veiligheidsborging door het Liftinstituut

Het Liftinstituut bestaat al sinds 1933 en is het landelijke orgaan dat de veiligheid van liften en roltrappen onder de loep neemt. Onafhankelijk en objectief voeren ze jaarlijks honderden veiligheidskeuringen en certificatietrajecten uit. Een door het Liftinstituut goedgekeurde lift is te herkennen aan het zilveren liftkeurmerk. 

Liftbeheer in goede handen

Liftintermediair is trots dat zowel een klant als zijn leverancier de Safety Awards 2018 hebben gewonnen en feliciteert beiden met hun award. Ook dit jaar spannen we ons tot het uiterste in om voor alle klanten het liftbeheer op het hoogste niveau te houden. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de onafhankelijke liftadviseurs van Liftintermediair. 

Hoe staan uw liften ervoor?

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67