085 - 877 94 67 Offerte

Lift moderniseren of vervangen?

Weten waar u goed aan doet

Wanneer een lift niet langer aan uw eisen voldoet of steeds meer storingen geeft, dan komt u vaak voor de keuze te staan tussen het moderniseren of het volledig vervangen van de lift. Wat is wijsheid?

Lift moderniseren

Bij het moderniseren van een lift worden grotere onderdelen vervangen waardoor de veiligheid, levensduur en betrouwbaarheid worden verbeterd. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik zal een lift na gemiddeld 15 jaar toe zijn aan renovatie. Na modernisering gaat uw lift weer jaren mee zonder dat de lift compleet moet worden vervangen.

Lift vervangen

Het vervangen van een lift houdt in dat er een nieuwe lift in de bestaande liftschacht wordt geplaatst. Hiertoe wordt meestal overgegaan wanneer er te veel onderdelen moeten worden vervangen om de lift goed te laten functioneren. Het volledig vervangen van de lift kan voordeliger zijn dan moderniseren.

De beste optie voor uw lift

Het liftbedrijf zegt dat renovatie niet meer mogelijk is en dat uw lift moet worden vervangen. Zonder kennis van liften kunt u de bewering van het liftbedrijf slecht beoordelen. Vertrouw daarom op onze kennis en ervaring. Wij zijn dé volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftbeheer en projectbegeleiding die altijd de beste oplossing voor uw toepassing vindt.

Vraag een adviesgesprek aan

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67