085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Liftadvies nieuwe kantoor AFAS

20 jaar verticale mobiliteit in het AFAS Experience Center

In de afgelopen maanden mochten wij onze opdrachtgever AFAS begeleiden in de aankoop van 20 jaar verticale mobiliteit in het nieuwe AFAS Expericence Center. Het nieuw te bouwen AFAS Experience Center heeft circa 8.000 vierkante meter kantooroppervlakte en gaat onder andere dienen als kantoor voor de medewerkers van AFAS Software B.V.

Werken, ontmoeten en beleven

Naast de begane grond heeft het vier kantoorverdiepingen en op de rechter toren nog een kleine 5e verdieping als kantoorruimte. Beide torens worden voorzien van een personenlift. Vanuit het hoofdgebouw komt men in het atrium en de binnentuin. Het dient tot verkeersruimte tot entree van het hoofdgebouw, sportzaal & fitnessruimte, studio’s, opleidingscentrum, restaurant en theater. In deze ruimte worden twee panoramaliften gesitueerd, waarmee de gebruikers een aparte liftbeleving moeten ervaren. In het aangrenzende theater komen vier personenliften waarmee de gebruikers eveneens een aparte liftbeleving moeten ervaren. Het restaurant wordt voorzien een personen-goederenlift.

Programma van eisen voor beste liftoplossing AFAS

In een eerste gesprek met de opdrachtgever heeft Liftintermediair de wensen van Topi Investments B.V. geïnventariseerd en dit vertaald naar een programma van eisen (PVE), welke als basis diende voor de prijsaanvraag naar vier liftfabrikanten. Bijzondere van deze prijsaanvraag was dat wij niet op de stoel van de ontwerper zijn gaan zitten om vervolgens allerlei liftonderdelen voor te schrijven en te vertellen hoe een lift gebouwd moet worden, maar juist termen als functionaliteiten, levensduur, prestatie-eisen, veiligheidseisen en garanties hebben omschreven, zodat wij de fabrikanten de ruimte konden geven om hier, door middel van hun innovaties, de beste oplossing voor Topi Investments te bieden.

Offertescan liftbeheer

De ingediende offertes zijn door ons geanalyseerd en beoordeeld, waarna wij de vier liftfabrikanten bij AFAS hadden uitgenodigd om in een uur hun offerte toe te lichten en plan van aanpak te presenteren. Tijdens dit traject hebben we Topi Investments kunnen helpen om door de liftbedrijven aangeboden oplossingen, op basis van ons PVE, te beoordelen op realiteitsgehalte en prijsniveau met als resultaat een intelligente People Flow oplossing voor de komende 20 jaar in het AFAS Experience Center. We zijn erg blij met het resultaat en wensen KONE veel succes met de uitvoering van het AFAS Experience Center project! Lees hier het klantverhaal.

Gratis offertescan Gratis contractscan

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67