085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Liftbeheer in Coronatijd

Ondanks de lockdown is de lift bij Liftintermediair niet stil blijven staan. Onder aangepaste omstandigheden werken, zonder in te leveren op kwaliteit.

Een goede en veilige werksfeer

Het omarmen van werken in de cloud heeft zijn vruchten in coronatijd afgeworpen. Ondanks ons kantoor in Rotterdam wordt er bij ons (nog steeds) veel vanuit huis gewerkt.

‘Veilig werken staat bij ons altijd voorop!’

In geval van calamiteiten stonden onze liftinspecteurs uiteraard 24/7 paraat. Onze inspecteurs houden zich te allen tijde aan de RIVM-richtlijnen en nemen extra voorzorgsmaatregelen en beschermingsmiddelen mee. Veilig werken staat bij ons altijd voorop!

In alle rust inspecteren, maar zorgen om de zorg

Als we terugkijken op de liftenmarkt dan heeft de zorgsector het de afgelopen maanden lastig gehad. Door een compleet slot op de deur moesten liftinspecties uitgesteld worden. Ook bij de VvE's zat het liftbeheer even op slot. Doordat er geen vergaderingen mochten worden gehouden, konden er ook geen besluiten worden genomen. De inspecties op scholen en universiteiten konden door de lockdown wel in alle rust uitgevoerd worden.

Team(s)work

Microsoft Teams stond net als bij veel andere organisaties bij ons centraal: alle periodieke overleggen werden gevoerd via het videoprogramma. Een mooie ontwikkeling wat wij in de toekomst vaker zullen inzetten. Toch gaat er niets boven persoonlijk contact.

Nederland weer in de lift

We zijn dan ook blij dat Nederland weer in de lift zit en we met 1,5 meter afstand en extra voorzorgsmaatregelen en beschermingsmiddelen het volledige liftbeheer voor u kunnen verzorgen.

Waarom zou u uw liftbeheer uitbesteden?

Vindt u het lastig om offertes van liftonderhoudsbedrijven inhoudelijk te beoordelen? Uw liftbedrijf zegt dat er van alles moet gebeuren aan uw liften, maar hoe weet u of dat echt nodig is?

Het ontbreekt u aan de kennis van liften die wij wel hebben! Daarom besteden onze klanten het liftbeheer graag aan ons uit. Benieuwd hoe uw liften erbij staan?

Doe de conditiecheck
Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67