085 - 877 94 67 Offerte

Woningstichting De Voorzorg vertrouwt liftbeheer toe aan Liftintermediair

De juiste kennis voor goed liftbeheer

Meer grip op de conditie, betrouwbaarheid en kosten van alle liften. En het liefst ook meer verantwoordelijkheid leggen bij onderhoudsfirma’s. Woningstichting De Voorzorg in Hoensbroek heeft complex gebouwbeheer en besloot dit onderdeel uit te besteden aan de specialisten van Liftintermediair. Onze totaalaanpak en positieve referenties gaven de doorslag. 

De klant compleet ontzorgen wat betreft liftbeheer staat in alles wat we doen voorop!

Coördinatie liftmanagement 

Voor De Voorzorg was het belangrijk dat Liftintermediair als onafhankelijke partij te werk gaat en de regie neemt. Inmiddels heeft Liftintermediair alle liften in de complexen bezocht, conditiemetingen uitgevoerd en op basis daarvan een Meerjaren Onderhouds Begrotingen opgesteld, inclusief een Prestatie Onderhoud Contract. Voor dit contract zijn er nu bij meerdere partijen offertes aangevraagd en er is een gunningsadvies geschreven. 

Wat we voor De Voorzorg doen?

Het is de bedoeling dat we met onze expertise en totaalaanpak De Voorzorg compleet ontzorgen omtrent het liftbeheer. Het takenpakket omvat in grote lijnen: het opstellen van de MJOB's en onderhoudscontracten, uitonderhandelingen voeren met de fabrikanten, verzorgen van het financieel beheer en regelen van alle andere zaken, zoals projectbegeleiding, keuringenonderhoudschecks en het dagelijks beheer. Uiteraard voeren we alles uit in overleg met onze opdrachtgever. 

Kies voor regie op liftbeheer 

Vertrouwt u uw liftbeheer ook toe aan dé onafhankelijke adviseur in liftinstallaties? Neem contact op met Liftintermediair via onderstaand contactformulier of bel 085 - 877 94 67.

Gratis offertescan Gratis contractscan

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67