085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Liftintermediair zet zich in tegen eenzaamheid

Een bijdrage voor Magisch Zoetermeer

Liftintermediair geeft in plaats van kerstgeschenken namens haar klanten, als blijk van waardering en het vertrouwen, aan het einde van het jaar altijd een mooie gift aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Magisch Zoetermeer.

Een tegen eenzaamheid

De organisatie van Magisch Zoetermeer 2019 wil de kerstgedachte breed uitdragen: Zoetermeerders met elkaar verbinden, klaarstaan voor de medemens en eenzaamheid in de stad tegengaan en voorkomen. Inwoners kunnen voor anderen een wens indienen. Hiermee willen zij zoveel mogelijk mensen een fijne kerst bezorgen door die wensen te vervullen.

Liftintermediair voor de ouderen

Buiten de donatie om zijn wij natuurlijk dagelijks bezig met het vereenvoudigen van het leven van ouderen. Door de toenemende vergrijzing zien wij dat ouderen steeds afhankelijker worden van de liftinstallaties in het appartementencomplex. Wij streven er naar om samen met de lifteigenaar en het liftbedrijf een zo hoog mogelijke uptime van de liften te realiseren.

Steun Magisch Zoetermeer

Magisch Zoetermeer is een vrijwilligersorganisatie die elke steun en hulp van harte kan gebruiken. Help ook mee door het kopen van een kerstbal en ga langs bij een van de verkooppunten of doneer direct online!

Bekijk de verkooppunten Doneer direct

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67