085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Marcel en Remco drie kwartalen eigenaar Liftintermediair

“Het is iedere dag weer een feestje”

Liftintermediair zit in de lift. Remco van der Meer en Marcel Mars hebben per 1 oktober 2018 alle aandelen van Liftintermediair overgenomen van Alderik Bos Beheer BV. Hoe bevalt het na 9 maanden eigenaarschap?

9 maanden eigenaar van Liftintermediair, een hele bevalling?

Marcel: “Het is heel heftig geweest. Je wordt opeens eigenaar van een bestaande organisatie waarbij alles al draait. Je moet meteen vol aan de bak.”
Remco: “Helaas hebben we nog weinig tijd gehad om ons gezicht aan alle betrokken partijen en klanten te laten zien. Hier gaan we de komende maanden zeker tijd voor vrijmaken.”

“Verbinding is een belangrijk speerpunt binnen de organisatie.”

Wat zijn jullie plannen voor de komende jaren?

Marcel: “We willen een stabiele koers blijven varen. Dat is inherent aan onze karakters. Ik denk dat we hiermee veel vertrouwen geven aan de medewerkers op de werkvloer.”
Remco: “Verbinding is ook een belangrijk speerpunt binnen de organisatie. Zowel met medewerkers als met klanten en leveranciers.”

Wat betekent de directiewijziging voor personeel en klanten?

Marcel: “Als het goed is, merken onze huidige klanten weinig van de directiewijziging. Zij hebben voornamelijk contact met onze medewerkers.”
Remco: Onze adviseurs en inspecteurs zijn degenen die weten wat er speelt. We luisteren graag naar ons personeel en geven hen graag de ruimte om zich te kunnen ontplooien.”

Hoe onderscheiden jullie je van de rest?

Marcel: “Iedereen beweert altijd de beste te zijn en persoonlijke contacten te onderhouden. We kunnen wel een mooi verhaal afsteken over dat we de eerste, meest objectieve en de meest onafhankelijke liftadviseur zijn, maar je kan er echt pas wat van zeggen als je zaken met ons doet.”
Remco: “Als opdrachtgever en -nemer moet je bij elkaar passen. Je moet elkaar meerwaarde  bieden. Dan heb je automatisch een goede relatie en plezier in je werk.”

Hoe verloopt de samenwerking tot nu toe?

Marcel: “We vechten elkaar regelmatig de tent uit. Nee hoor. Het mooie aan onze samenwerking is dat Remco operationeel en technisch onderlegd is en ik juist commercieel en financieel.”
Remco: “Daardoor vullen we elkaar goed aan en komen we nooit in elkaars vaarwater terecht.”

Wat is het mooiste aan jullie nieuwe functie?

Marcel: “Ik geniet er elke dag weer van. Ik vind het echt een feest. Het is super om te zien dat wij mooie, nieuwe klanten mogen verwelkomen zowel voor beheer van liften en losse projecten.  Ook is het fijn om te zien dat de mensen die bij ons werken het naar hun zin hebben.”
Remco: “We kunnen nu onze eigen koers varen en dat geeft een heel vertrouwd gevoel.”

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67