085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Meer dan verdiend met pensioen

Dirk van Bodegom, een gewaardeerd collega die al sinds het begin van Liftintermediair werkzaam is hier, is sinds mei met pensioen! Het afscheid hebben wij voor de lockdown goed gevierd, maar ook hier zetten wij hem graag nog even in het zonnetje.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk

“Ik ben sinds 2002 werkzaam geweest bij deze organisatie. Ik heb veel mooie momenten beleefd, en vooral de samenwerking én de werksfeer is iets dat me bij gaat blijven. Ik kan dan ook niet echt iemand aanwijzen die vooral belangrijk voor mij is geweest: iedereen heeft zijn steentje bijgedragen om mijn werk zo plezierig mogelijk uit te kunnen voeren.

Op de planning stond een mooie reis om mijn pensioen goed in te luiden. Wegens persoonlijke omstandigheden is dit helaas niet doorgegaan, maar wat nu niet is, kan altijd nog komen. Ik wil bij deze iedereen van Liftintermediair bedanken voor deze geweldige ervaring.”

Dirk, bedankt!

Ook wij van Liftintermediair wensen Dirk veel geluk en gezondheid toe in het verdere verloop van zijn pensioen. En mocht je een keertje in de buurt zijn Dirk: de lift staat altijd voor je open!

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67