085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Mijn ervaring als stagiair van Liftintermediair

Ik kreeg de kans om in korte tijd de liftenbranche goed te leren kennen

Mijn naam is Oleg Brentjes (22) en ik heb de afgelopen vijf maanden stage gelopen bij Liftintermediair, en ik kan bevestigen dat dit inderdaad HET leukste bedrijf is in liftenland. Zelf studeer ik Commerciële Economie & Sportmarkering aan de Hogeschool Rotterdam en heb dus geen technische achtergrond. Door de begeleiding en de gastvrijheid bij Liftintermediair heb ik heel wat kennis op mogen doen over liften en alles wat zich daaromheen afspeelt.

Stagiair Marketing & Communicatie

Ik heb mij voornamelijk beziggehouden met marketing gerelateerde zaken zoals het beheren van de website en de communicatie van belangrijke gebeurtenissen omtrent de organisatie. Om deze taken in goede banen te leiden heb ik veel hulp en advies gehad van Directeur Sales & Marketing Marcel Mars. Hij heeft mij echt behandeld als een deel van het team en ook meerdere keren meegenomen in het beslissen van zaken die betrekking hebben tot de marketing.

Technische en operationele zaken

Naast dat ik veel bezig ben geweest met marketing, heb ik ook een kijkje in de keuken mogen nemen van de technische en operationele kant waarbij ik veel ondersteuning en kennis heb gekregen van Directeur Operations & Techniek Remco van der Meer. Liftintermediair heeft mij de kans gegeven om talloze keren te beleven hoe het eraan toe gaat in het veld.

Leren van locatiebezoek 

Zo ben ik een vaak meegeweest met projectbegeleider Martijn de Recht om te kijken hoe projectbezoeken, kickoffs en eindopleveringen eraan toe gaan. Ook ben ik op stap geweest met inspecteur Erik van der Kooij die mij van A tot Z heeft laten zien en beleven hoe een liftinspectie eraan toe gaat. Marcel Mars heeft mij ook meerdere keren mee genomen naar bestemmingen met een commercieel doeleinde zoals beurzen of gesprekken met klanten.

Gedurende mijn periode bij Liftintermediair ben ik behandeld als collega, hierdoor voelde ik mij dus ook als een vis in het water. Ook op informele gelegenheden werd ik uitgenodigd, dit was voor mij wel een blijk van waardering. Ik kan dan ook zeggen dat collega’s ook echt vrienden zijn geworden.

Sponsor ADO Den Haag

Omdat de liftenwereld niet direct verbinding heeft met sportmarketing heeft Marcel Mars een geweldige voetbalavond voor mij geregeld. Liftintermediair is namelijk sponsor van ADO Den Haag. En ik mocht op een wedstrijd avond meelopen met een accountmanager van de BVO. Dit was een geweldige ervaring.

Bedrijfsovername

Het moment wat mij het meest bij is gebleven is de bedrijfsovername. Het is natuurlijk waanzinnig om dit als stagiaire van dichtbij mee te maken. Bij deze gebeurtenis werd ik op de dag zelf ook betrokken in de communicatie, dit is een ervaring die ik zeker meeneem naar de toekomst.

Ik wil het team van Liftintermediair ontzettend bedanken voor de ondersteuning en leuke tijd. En ik weet zeker dat jullie een succesvolle periode tegemoet gaan.

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67