085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Liftintermediair te gast bij het bijzondere AFAS Experience Center

In alle opzichten uniek

In Leusden wordt door AFAS Software het AFAS Experience Center gebouwd: een state-of-the-art complex op ruim 62.000m2. Naast kantoren, een sportruimte, restaurant en ondergrondse parkeergarage wordt er zelfs een professioneel theater gebouwd, met plaats voor maar liefst 800 bezoekers. Het is een spraakmakend project, niet in de laatste plaats vanwege de grootte.

Liftadvies en begeleiding van A tot Z

Liftintermediair is in een eerdere fase door AFAS Software gevraagd om gedegen liftadvies te geven en het gehele liftproject te begeleiden. Een project waar we erg trots op zijn. Nu waren wij op exclusieve uitnodiging van AFAS Software te gast voor een heuse Lunch & Learn en een rondleiding door het gebouw.

Een zeer interessante dag

Het team van Liftintermediair heeft in de ochtend een inspirerende sessie van Herman Zondag gehad. Na een heerlijke lunch kregen we van Wim Mars, Bouwkundig project leider bij AFAS Software, een complete rondleiding door het nog altijd in aanbouw zijnde AFAS Experience Center. Natuurlijk namen we ook even een kijkje in de liftschacht. 

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67