085 - 877 94 67 Offerte Inloggen klantportaal

Training ‘Veilig bevrijden liftpassagiers’ bij WoonZorgcentra Haaglanden

Voorkom langdurige opsluitingen in een lift

Liftintermediair heeft recent 14 medewerkers van woonzorgcentrum WZH Prinsenhof in Leidschendam gekwalificeerd als ‘bevrijder’ na het volgen van een training. De huismeesters van Woonzorgcentra Haaglanden (WHZ) wisten na een zinvolle training het certificaat ‘Veilig bevrijden liftpassagiers’ binnen één dagdeel te halen.

Dagindeling training ‘Veilig bevrijden liftpassagiers’

De training bestaat uit een theoriedeel en aansluitend een praktijkdeel. Een technische achtergrond is niet noodzakelijk en studie vooraf is ook niet nodig. Omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt is er voor trainer Harro Wallenburg voldoende gelegenheid om op alle vragen in te gaan. Tijdens het praktijkdeel kunnen alle deelnemers de theorie zelf in praktijk brengen. Een helder cursusboek wordt als naslagwerk verstrekt aan alle deelnemers.

Veilig en snel opgesloten passagiers uit een lift bevrijden

Hoewel liftopsluitingen zeker niet dagelijks voorkomen hebben alle deelnemers van WZH de duidelijke en praktische training als erg nuttig ervaren. Gecertificeerd als ‘bevrijder’ weten de deelnemers nu hoe ze op een veilige en snelle manier opgesloten passagiers uit de lift kunnen bevrijden. Dit kan veel ergernis en angst bij cliënten en bewoners voorkomen. WZH toont aan haar verantwoordelijkheid voor de veiligheid van cliënten hoog op te nemen door het volgen van de trainingen. De cursisten beoordeelden de training van Liftintermediair met een 9+. 

Interesse in een training van Liftintermediair?

Als één van de grootste van Nederland hebben we veel kennis van de markt en het specifieke karakter van sectoren zoals woningcorporatiesVVE’s, zorginstellingen en onderwijs. Heeft u Interesse in het volgen van een training ‘Veilig bevrijden liftpassagiers’ of een vraag? Neem dan contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct naar 085 - 877 94 67.

Stel uw vraag aan De Liftintermediair

Aanhef *

Direct contact

U kunt tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

085 - 877 94 67maak een afspraak

085 - 877 94 67